Концертът на Стив Хакет на 31 май ще бъде с нова

...
Концертът на Стив Хакет на 31 май ще бъде с нова
Коментари Харесай

Концертът на Стив Хакет от Genesis се мести на ново място

Концертът на Стив Хакет на 31 май ще бъде с нова локация – клуб Music Jam, намиращ се на ул. „ Пиротска “ 5. Рок легендата ще подари на българските си почитатели едно доста особено шоу.

В своето турне Стив Хакет, водещият китарист на великата английска рок група Genesis, има огромен брой клубни участия, тъй като самият той желае да е оптимално покрай почитателите си и атмосферата да бъде в действителност вълнуваща. Ето за какво концертът на именития музикант на 31 май ще се състои в новооткрития столичен клуб Music Jam. Уникалната атмосфера на клуба, озвучаването и светлинните резултати, единствени по рода си в България, ще допринесат за невероятното преживяване.

Всички закупени билети за Зала 1 на НДК ще важат без презаверка. Те ще бъдат позиционирани в клуба, според от ценовите категории, по отношение на приложената скица. Music Jam ще предложи на всички, закупили билети за концерта в НДК, едно пиво комплимент. Разбира се, който не е удовлетворен от промяната на залата, може да получи повече информация за връщане на билета си, като се свърже с уредниците до 26 май 2019 на имейл адрес: [email protected].

Ограничено количество спомагателни правостоящи билети, с цена 60 лв., са налични в мрежата на Eventim, както и на касата на Music Jam.

Първи етаж:


Втори етаж:
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР